Ελ

En

ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με πρωτόγνωρη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχής πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις τουριστικές επιχειρήσεις.

 

Χθες, Τρίτη 30.06.20, το Επιμελητήριο Κορινθίας πραγματοποίησε το onlineσεμινάριο για τα «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19»  με πλήθος Κορινθιακών τουριστικών επιχειρήσεων να το παρακολουθούν.  Η ανταπόκριση και η αποδοχή από όλο τον Νομό ήταν πολύ μεγάλη και αυτό φάνηκε στον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων που ξεπέρασε τα 150 άτομα.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) την οποία το Επιμελητήριο Κορινθίας ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό και την άψογη παρουσίαση.

Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες μετέφεραν πολύ θετικά σχόλια για το περιεχόμενο του σεμιναρίου και δήλωσαν ικανοποιημένοι από την γνώση που απέκτησαν όσον αφορά τους κανόνες υγιεινής που θα εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους.   

Γραφείο Τύπου

Επιμελητηρίου Κορινθίας

Προηγούμενο ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας